Tintapatron töltés Debrecen – toner töltés Debrecen

Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen

DEBRECEN TESCO ÜZLETSOR

4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 09.00-20.00
Vasárnap: 09.00-19.00

A Remax Hungary Kft. az eredeti tintapatronok és tonerkazetták mellett, tintapatron töltéssel és toner töltéssel is segíti a nyomtatási költségeid minimalizálását Debrecenben, a Tesco Extra áruház üzletsorán lévő debreceni Remax üzletben.
 A tintapatron töltés, a tonerkazetta töltés és felújítás már több mint 20 éve a Remax Hungary Kft. kiemelt szolgáltatásai közé sorolható. Mind a tintapatron töltés és a toner töltés esetén is kiürült kazettáidat használjuk fel, és azokat töltjük fel, a tintapatronok esetében típus specifikus tintával, a tonerkazetták esetén a típusnak megfelelő kiváló minőségű tonerrel.

Gyarkori kérdések tintapatron töltés, toner töltés kapcsán:


Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen
Mikor lehet hozni a kiürült tintapatront vagy toner kazettákat töltetni?
Nyitvatartási időnkben bármikor. Nyitva hétfőtől szombatig 9.00 – 20.00, valamint vasárnap 9.00 – 19.00 terjedő időszakban vagyunk.

Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen
Tintapatron töltés, toner töltés azonnal vagy másnapra lesz kész? Mennyit kell várni?
Azonnal: ez a gyakorlatban tintapatron töltés esetében 10-15 percet, tonerkazetta töltés esetében 30-60 percet jelent.

Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen
Milyen minőségre lehet számítani az újratöltés után?
Tintapatron töltés vagy tonerkazetta töltés után minden egyes esetben teszteljük a kazettákat, csak a kiváló minőséggel újratöltött kazettákat kell kifizetni.

Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen
Milyen élettartammal lehet számolni a tintapatron töltés vagy a toner töltés után?
A tintapatron töltés vagy tonerkazetta töltés során a kazettákba az eredetivel egyező festékmennyiséget töltünk. Tonerkazetták többszöri töltése után előfordulhat, hogy az alkatrészek kopása miatt a kazetta pazarolni fogja a festéket, így hiába kerül bele a megfelelő mennyiségű festék, mégis valamennyivel kevesebbet lehet majd vele nyomtatni. Ez azonban csak a már sok (3-4) alkalommal feltöltött tonerkazettákra vonatkozik!

Tintapatron töltés Debrecen – Toner töltés Debrecen
Hányszor lehet újratölteni a tintapatront és a tonerkazettát?
Ez sok körülmény függvénye. Tintapatronok töltése esetén ritkán előfordul, hogy egyszer sem, de volt már olyan tonerkazettánk melyet 32 alkalommal tudtunk újratölteni. Tapasztalataink alapján a tintapatronokat átlagosan 2-3 alkalommal lehet jó minőségben újratölteni. A tonerkazettákat 2-3 alkalommal lehet jó minőségben újratölteni, utána általábban javasoljuk a kazetta felújítását.

Tintapatron töltés Debrecen – toner töltés Debrecen
Mi történik ha kiderül hogy a tintapatron vagagy tonerkazettám többé nem alkalmas az újratöltésre?
Tintapatron esetén javasoljuk az új eredeti vagy utángyártott tintapatron vagy tonerkazetta vásárlását, melyet a későbbiekben szintén lehet majd újratöltetni. (A nem tölthető tintapatronok és tonerkazetták veszélyes hulladéknak minősül, melyet veszélyes hulladékgyűjtő pontokon kell leadni.)
A Tesco Áruházak bejáratánál a 2 fotocellás ajtó között általában található veszélyes hulladékgyűjtő konténer, melyben díjmentesen elhelyezheti kiürült tintapatronját, tonerkazettáját.
Tonerkazetta esetén a kazettákat típustól függően általában fel lehet újítani. Ilyenkor nem nyúlunk a tonerkazettában lévő festékhez, csak a hibás alkatrészeket cseréljük ki. Így a kazetta élettartama meghosszabbodik és ismét több alkalommal lehet majd újratölteni.

Tintapatron töltés Debrecen – toner töltés Debrecen
Elronthatja-e az újratöltött tintapatron vagy tonerkazetta a nyomtatómat?
Szakszerűen elvégzett töltés esetén nem ronthatja el nyomtatóját az utántöltött tintapatron, vagy tonerkazetta.

Tintapatron töltés Debrecen – toner töltés Debrecen
Milyen garanciát vállaltok?
Élettartam garanciát.
Tintapatron töltés esetén a garancia érvényes, amíg van festék a tintapetronban és nincs a patronon külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos címkénk. A hibás töltött tintapatront elsősorban megpróbáljuk javítani, amennyiben ez nem lehetséges kicserélni. Ha nincs csere tintapatronunk, akkor az árat beszámítjuk új vagy utángyártott tintapatronba, vagy visszafizetjük a vásárláskori vételárat.
Tonerkazetta töltés esetén a garancia érvényes, amíg van festék a tonerkazettában és nincs a kazettán külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos címkénk. A töltés során a tonerkazettát szakszerűen szét-összeszereljük, az alkatrészeket tisztítjuk, majd feltöltjük a tonert az előírt mennyiségű, minőségű festékkel. Garanciát csak a fentiekben részletezett elvégzett munkára vállalunk. Mivel a tonerkazetta nyomtatási minőségét nem befolyásolja a tisztítás, annál inkább a kazettákban lévő alkatrészek minősége, kopottsága, ezért tonerkazetta töltés során a nyomtatási minőségre garanciát nem vállalunk! Garanciát csak a szakszerű szét és összeszerelésre, illetve az előírt mennyiségű festék kazettába kerülésére vállalunk.
Tonerkazetta felújítása esetén a garancia érvényes, amíg van festék a tonerkazettában és nincs a kazettán külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos címkénk. A tonerkazetta felújítása során a kazettákat szétszereljük, a kopott alkatrészeket új alkatrészekre cseréljük. Így a nyomtatási minőség kiváló lesz. Amennyiben mégsem lenne megfelelő a nyomtatási minőség, akkor a hibás felújított tonerkazettát elsősorban megpróbáljuk javítani, amennyiben ez nem lehetséges kicserélni. Ha nincs csere tonerkazettánk, akkor az árat beszámítjuk új vagy utángyártott tintapatronba, vagy visszafizetjük a vásárláskori vételárat.
A garanciális ügyintézés feltétele minden esetben a vásárláskor kiadott blokk vagy számla bemutatása.

Tintapatron töltés Debrecen – toner töltés Debrecen
Van-e valamilyen kedvezmény tintapatron töltés, tonerkazetta töltés esetén?
A kedvezmények iránt érdeklődőknek figyelmébe ajánljuk Facebook illetve weboldalunkat, ahol közzétesszük aktuális akcióinkat, kedvezményeinket.